#LÄBIKLAASI: Elisabetta Silvestri “Witness of Heritage’i” kaadri taga

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Toome veel ERKI moeshow‘d teieni! Kuigi Itaaliast pärit Elisabetta Silvestri kollektsioon on kõigile nädalavahetusel sündmust väisanud moegurmaanidele juba tuttav, siis Hooligan Hamleti lugejatele tutvustame loomingut just siin ja praegu! Täpselt nädal aega tagasi valminud fotod ja introvideo Elisabetta kollektsioonile “Witness of Heritage.”

Tšekka ise ja jaga kraami sõpradega!

Fotod: Hooligan Hamlet girlz
Video: Hooligan Hamlet
Modellid:
Oskar Viires – Kadriorg Tennis Center
Eky Yerin, EXTE Management – Kadriorg Tennis Center
Kristjan Kiho – Kolm Lõvi bar
Sander, YES right models – Balti jaama turg
Siim Jesper Varblane – Balti jaama turg
Ainar Kiison
Johan Pajupuu
Music: Regret

comments powered by Disqus