Ilmavalgust näeb ajalooline Jordan X Converse ühisreliis

Paljude jaoks on see võibolla uudis, aga Michael Jordan ei mänginud terve oma elu Air Jordanites. Enne kõike seda, nägime MJ jalas hoopis Converse korvpalli ketse. Mõni aeg tagasi levis internetiavarustes uudis, et suve jooksul on oodata Air Jordan x Converse ühist duubelreliisi, mis keskendub legendi algusaegadele. Nüüd ongi ilmunud esimesed pildid reaalsest reliisist. Lisaks sellele on meil olemas ka kuupäev, millal see ajalooline sündmus täpselt aset leiab.

Esialgses teates mainiti, et üheks ketsiks saab olema Air Jordan II “Alumni” värviskeem ehk siis spetsiaalselt üheks North Carolina ülikooli vilistlaste heategevuslikuks kogunemiseks valmistatud kets. Oma värvi lahenduselt küllaltki lihtne väikse Tar Heel sinise lisaga.

 

Ilmavalgust näeb ajalooline Jordan X Converse ühisreliis

 

Teine osa reliisist ehk siis Converse kets jäi aga saladuseks. Eeldati et selleks võiks olla Pro Leather ehk kets, mida MJ ülikooliajal kandis. Nüüd on aga sneakernews.com avaldanud pildid, mis väidavad, et duubelreliisis on Converse poolt hoopis Converse Fastbreak Mid, Tar Heel’i sinises värviskeemis.

 

Ilmavalgust näeb ajalooline Jordan X Converse ühisreliis

 

Ainuke etteheide või probleem antud reliisiga on fakt, et see on ebaloogiline. Eeldades, et kombo idee oli tutvustada MJ ajalugu Converse’ga oleks loogiline, et koos Air Jordan II “Alumni” ketsiga tuuakse üle pika aja tagasi origiginaalvärvides kets, millega MJ reaalselt ülikoolis mängis ehk siis eelpool nimetatud Pro Leather Tar Heel sinises. Seda enam, et ainuke klipp, mida inimesed MJ ülikooliajast mäletavad, on hetk, kus ta NCAA finaalis sopsas gamewinneri just nende samade Pro Leather’itega.

 

 

Milleks tuua juurde Fastbreak Mid värviskeem, mis pole kunagi ametlikult ilmavalgust näinudki ja millest pole ühtegi pilti ega klippi, et MJ neid üldse kunagi kandis? Sooviga Fastbreak Mid mudelit tutvustada, oleks võinud ju tuua müügile kauaoodatud 1984. aasta olümpiamängudel MJ’l jalas olnud tumesinise värvilahendusega ketsid.

 

Ilmavalgust näeb ajalooline Jordan X Converse ühisreliis

 

On ainult üks kord võimalik tulla välja esimese Converse x Air Jordan topeltreliisiga ning hetke seisuga suudeti see untsu keerata. Loodame, et info ei ole ametlik ja projekt veel võtab õige suuna. Müügile peaks see kombo tulema 28. juunil ja hinnaks pakutakse 300$. Hetkel puudub täpsem info reliisi kättesaadavuse kohta, aga võime eeldada, et tegemist ei ole nn general release‘ga.