#LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon “Under the Cap”

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Viimase ERKI Moeshow kollektsioonina esitleme teile Sirli Pohlaku teost “Under the Cap“, mis sai inspiratsiooni Eesti rahvuslikest tanudest ning peakatetest. Kollektsiooni juures on mängitud lihtsate ja suurte vormidega ning erinevate neopreen-laadsete kangasteda. Maksimalistlik minimalism.

#LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap" #LÄBIKLAASI: Sirli Pohlak ja tema kollektsioon "Under the Cap"

Fotod & video: Hooligan Hamlet girlz