#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas

#VÄLJASÕIT on Hooligan Hamleti ehk Hamletariaatide loovsalga ühine ettevõtmine, mille käigus võetakse ette huvitavad retked või käigud erinevatesse paikadesse. Meie oma “tagaaed” on niivõrd kirju ja täis huvitavaid kohti, kuhu alati võibolla niisama ei kipu. Läbi klaasi vaadatuna toome teieni ka erinevad jäädvustused.

Tsoon – Ämari lennubaas

Väljasõidud on kujunenud meie kui Hamletariaatide loovsalga ühiseks osaks. Nii käime erinevates kohtades, kuhu alati võibolla niisama ei kipu. Oleme mõttesse võtnud külastada oma Eesti tagaaeda ja käia erinevates huvitavates kohtades, millest tihtipeale ei räägita või mida niisama näha ei ole. Tol korral valisime väljasõiduks Ämari Lennubaasi. Käisime lennuraja ümbruses ja piiratud alaga tagaaias ja tahtsime näha, mis seal toimub ja kuidas see läbi klaasi vaadatuna välja näeb ning mis toimub ümber nurga või nurga taga. Ämari lennuväli on kinnine tsoon, mis on ühtlasi Eesti õhuväe väeosa.

Siinkohal suured tänud meie organisaatorile Markole, kes väljasõidu võimalikuks tegi ja meile ligipääsu võimaldas.

 

#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas #VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas #VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas #VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas #VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas #VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas#VÄLJASÕIT: Ämari Lennubaas

Fotod:

Silver Mikiver / @zilverr
Anton Hmelnitski / @antonhmelnitski
Felix Laasme / @yoitsfella