Just need on Comic-Coni kõige tähtsamad treilerid

Eelmisel nädalavahetusel leidis San Diegos aset järjekordne Comic-Con, mille raames näidati esmalt messikülastajatele ning seejärel ülejäänud maailmale ohtralt uusi ägedate filmide ja sarjade treilereid. Toome allpool välja need mõned kõige-kõigemad. Just need ongi treilerid, mis panevad kalendrisse riste joonistama, et lugeda päevi, mil vastav teos sinu lähimasse kinno või Netflixi edastavasse masinasse jõuab!

 

Justice League

Okei, DC filmiuniversumile aluse pannud “Man of Steel” oli üpriski igav ning sellele järgnenud “Batman v Superman” oli konkreetne rämps (nagu seda oli ka “Suitsiidisalk”), aga samas “Wonder Woman” oli lausa fantastiline ning peale seda, kui Zack Snyder pidi kurbadel põhjustel filmi juurest lahkuma, võttis ohjad üle Joss Whedon, tänu kellele ka kaks esimest Marveli “Tasujate” filmi olid sellised korralikud peod nagu nad olid. Nojah, Aquamanist on saanud comedic relief, aga ehk läheb siiski õnneks? Sesmõttes, et kinno peab minema!

 

Marvel’s The Defenders

Mäletad, kui Marvel ütles, et teeb oma Netflixi sarjadega täpselt sedasama, mida ta tegi oma filmidega? Nüüd on see tõeks saamas – “The Defenders” on sarjauniversumi “Tasujad”, sest kokku saavad Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ning Iron Fist. Seeria Netflixi jõudmiseni on jäänud vaid loetud nädalad, seega kel kangelaste individuaalsete sarjadega tutvus tegemata, siis nüüd on viimane aeg (see oli eelkõige märge mulle endale)!

 

Thor: Ragnarok

Thori eelmist seiklust võib pidada Marveli filmiuniversumi üheks nõrgimaks teoseks, ent uus režissöör, Taika Waititi, näib tegevat kõike selle nimel, et mütoloogilise jumala kolmas katsetus oleks suurejooneliselt tuus. Ja kui selle ülaloleva treileri järgi hinnata, siis on “Ragnarok” oiiiiiii kui tuus! Siin on kõike – märulit, huumorit, retrohõngu, futuristlikke elemente, mõnusat muusikat ja “kõik naised tahavad teda ning kõik mehed tahavad olla tema” Tom Hiddleston.

 

Stranger Things

“Stranger Things” tuli eikuskilt ja võitis koheselt endale internet darling tiitli. Võiks öelda, et õigustatult! Teist hooaega hakati koheselt pingsalt ootama (mina teiste seas) ning lõpuks ometi on ta ka tulemas. Uhiuues treileris pannakse taaskord kokku 80ndate parimad palad ning müstilised sündmused. Kas võiks juba oktoober olla? Jaa, muidugi!

 

Westworld

Räägitakse, et “Westworld” on parim kauboisid sisaldav asi pärast päris kauboisid. Fakt on see, et tegu oli meeletult populaarse ja ägeda seriaaliga, seega teine hooaeg ei tule (nagu ka selle teise üleval pool asuva sarja kohta saab öelda) mitte kellelegi üllatusena. Clint Eastwood would approve… ma loodan.

• • •

Ja need olidki San Diego Comic-Con 2017 ägedamad ja olulisemad treilerid. Muidugi näidati seal palju muudki, muuhulgas ka uusimate “Tasujate” treilerit, mis internetti vaid illegaalselt ja korraks lekkis. Selle ootuses tasub aga neid eelmainitud videoklippe aina uuesti ja uuesti üle vaadata!

Täägid:

comments powered by Disqus