Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria

Eelmisel pühapäeval, 16. juulil, algasid Hollandis 12. naiste Euroopa Meistrivõistlused jalgpallis. Meistrivõistluste auks on Nike koos Hollandist alguse saanud Lack of Guidance nimelise brändiga pildistanud spetsiaalse pildiseeria Zero Guidance.

Lack of Guidance on pisike tänavamoe bränd Hollandist, mis oma tegemistes on paljuski inspireeritud ja mõjutatud jalgpallist ning kujutavast kunstist.

Ainult pildistamiseks loodud kollektsioon Zero Guidance kahjuks kuhugi müüki ei tule ning seda peab nautima Lois Cohen’i loodud piltidelt. Antud fotosessioon toimus Amsterdami Olümpiastaadionil, kus esimest korda olümpiaajaloos 1928. aastal lubati osalema ka naisterahvad. Veel võib tähelepanelikul vaatamisel avastada, et Hollandi rahvusmeeskonna lõvi embleem on muudetud üsna sarnaseks kujutiseks, aga emalõvina. Ning muidugi kõik need ümber pööratud mini swooshid, millest ei ole kunagi küllalt.

Väga värskendav on leida selliseid koostöid, kus “x” –ga tähistatud kollaboratsioon ei ole ainult müügiedule suunatud või sidumaks ennast kultuuriga teatud inimeste hulgas. Keri allapoole ning naudi kogu fotoseeriat.

Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria Lack of Guidance ja Nike ‘Zero Guidance’ fotoseeria