Asi on ametlik! A$AP Rocky on spordibrändi Under Armour uus nägu

Under Armour on suur Ameerika spordibränd, kes viimaste aastatega korralikult jõudu kogunud. Kohalikest uudistest nii palju, et UA sisenes tegelikult ka üsna värskelt Baltikumi turule ja on hetkel saadaval näiteks Sportlandis. Globaalsetest uudistest – praegu on tegemist Nike kõige suurema ohuga. Väga tublilt on Armouri nägude nimekirjas vastu pidanud korvpallur (paljude jaoks) hetkel TOP 1 korvpallur, kahekordne maailmameister ja tiitlikaitsja Stephen Curry. Kurvas ja veel kurvemas sirge seljaga, aga tundub, et jõuab ära oodata brändi tõusu. Teine mees, kellel rinnal helendab alati UA logo, on kõigile tuntud turske olemisega The Rock. Suuremad otsused Under Armori turundusosakonnas peegeldavad seni selgelt higi, verd ja pisaraid ehk kokkuvõttes sporti.

 

 

Kui tahad endale teha tõelise end-to-end spordibrändi, siis varem või hiljem pead ette võtma ka need moesnoobid. UA-l ongi kätte jõudnud tagumine aeg siseneda moemaailmasse. Seda lüket silmas pidades kuulutati ametlikult välja räppari ja moeikooni A$AP Rocky ühinemine brändiga. Rocky on palgatud Under Armourisse lifestyle kategooria creative directoriks. Loomulikult on oodata collabo ketse ja kõike muud apetiitset, mida moest huvituva inimesena sisse ahmida.

Soovime Ida-Euroopast Rockyle jõudu ja jaksu Under Armourisse moevibe’i süstimisel. Kõik teame, et see ülesanne ei saa olema lihtne. Lugejatele meenutuseks kõige värskem A$AP Mob’i video “Feels So Good”, mis pärit Mobi viimasel reliisilt “Cozy Tapes Vol. 2: Too Cozy”.