Nike ja NBA alustavad ametlikult koostööd – uued vormid, NikeConnect app ja palju muud

See võib tulla paljudele uudisena, aga NBA ametlik koostööpartner on pikka aega olnud adidas. See tähendab, et kõikide maailmakuulsate superstaarkorvpallurite vormid ja kogu NBAga seotud riide mant tuleb adidase tehasest. See omakorda tähendab väga suurt raha. Raha, mille saab sellest hooajast alates endale Nike.

 

Nike ja NBA alustavad ametlikult koostööd – uued vormid, NikeConnect app ja palju muud

 

Uudis Nike ja NBA 7 aastasest lepingust kuulutati välja juba 2015. aastal. Nüüd on see aeg käes ja nädalavahetusel leidis aset Nike korraldatud mega-event, mille käigus saime täieliku ülevaate uue hooaja vormidest. Alates diili sõlmimisest on swooshi parimad disainerid, teadlased ja insenerid ninaverejooksu äärel toimetanud, et töötada välja kõige innovatiivsemad kossuriided. Loomulikult nad ei kukkunud läbi ja tulemuseks meisterdati valmis NBA ajaloo kõige kergemad vormid. Kasutuses on rets knit tehnoloogia, mis on programmeeritud laskma läbi maksimum koguses õhku ja pisikesed sõlmed aitavad vormil mitte naha külge kleepuda.

 

 

Koos vormidega tutvustati avalikkusele ka uut NikeConnect tehnoloogiat, mis annab kossufännidele ligipääsu eksklusiivsele sisule. NikeConnect vorm ja NikeConnect app koos lubavad fännid nö “tiimi tuppa”, kus saab tarbida ebamõistlikes kogustes mängupäeva põhist sisu, numbreid ja highlight’e, mis seotud vastava tiimiga. Lisaks on seal ka “Offers” nupp, kus saab avada auhindu ja soodustusi järgmistele mängudele, NBA 2K18 koode, pileteid mängudele, mängijate playliste ja mitmeid “veel välja kuulutamisel” featuure.

 

 

Loe täpsemalt Nike kodulehelt. Kogu uus mant on huvilistele saadaval alates 20. novembrist.

Täägid: