TOP10: Tuttuus Soome räpp helis ja pildis

Soome on meile nii lähedal, aga samas Soome räpp on meie omast valgusaastate kaugusel. Nende hip-hop on mitmekesisem, artistid on veel omanäolisemad, ehitatakse palju eksperimentaalset muusikat, eemal mugavustsoonidest, videod on superkvaliteetsed, nende hip-hop festivali publiku hulk on alati väga suur ja näiteks sellel aastal oli Soome hip-hop festivali peaesinejateks teiste seas Skepta, Migos, Lil Wayne ja Wiz Khalifa. Väikese aimu sellel aastal aset leidnud festivalist leiab artikli lõpus muusikavideost Kube – Peili. Viimase paari kuuga on ilmunud nii palju soomekeelset räppi, et väga keeruline oli selle artikli tarbeks valikut teha. Sellepärast ka TOP10 asemel hoopis TOP11. Siin on täiesti random valik räppi Läänemere tagant, mis ei ole vanem kui suvi 2017. Enjoy!

Cover photos: 
Basso
Rumba

 

01. Pastoripike – Aito feat. Gracias, Kingfish, Sebastian Da Costa, Musta Barbaari & Bile

 

02. JVG – Matti & Teppo

 

03. Cledos – Töis feat. DeezyDavid

 

04. SONNY – Rudeboy

 

05. Kube – Finessaan

 

06. Slim Mill X Fatboy L X A$AP Vergi – KEBAB

 

07. Ällä – Intro (100)

 

08. Cledos – Safe

 

09. Kube – Peili

 

10. Joosu J – Duunit on tehty tänään

 

11. EPP – Ei nabaa / Rodeo

comments powered by Disqus