Don Diisel debüteerib albumiga “Uus rikas”

Üks 2017. aasta Eesti räpis figureeriv nähtus on crew-räpparite soololainele ümber lülitumine: kolm albumit Hanf Kungi laagrist (Gringo, Kozinak, Seaduskuulekus) ja ka Don Diisel, kes pundi 1teist ridadesse kuulub. Diisli augustis ilmunud debüütalbum kannab nime „Uus rikas“.

Isiklikke ja mõtlikke teemasid sisaldavat plaati kirjeldab autor ise kui „tutvustust Don Diisli mõttemaailma, kus eri olukordi heasüdamlikult lahti seletatakse“ ja, kus lahatakse teemasid nagu eriprobleemidega kokkupuutumine ja nende seljatamise läbi arenemine.

Veebis on kuulatav plaadi nimilugu, mille on produtseerinud Tarbijakaitse ridadesse kuulunud Nausea. Lisaks on „Uue rikka“ pigem konservatiivse suunitlusega kõlapildile muuseas panustanud Sim Kares, Käärkäsi, Uhs Kumatu ja Kuera.

 

Albumi tracklist:

 • 1) Tänavatel (Elu pikkus)
 • 2) Uus rikas
 • 3) Geneka vool
 • 4) Täitmatu draakon
 • 5) Koduväljak (Ma teen kõike)
 • 6) Lisatasu
 • 7) Hapnik
 • 8) Sangpomm
 • 9) Väike leek
 • 10) Ööloomad
 • 11) Kurss
 • 12) Tähistaevas

Edasisi juhtnööre saavad huvilised hankida Don Diisli artistilehelt.

Täägid:

comments powered by Disqus