Eesti suurim riimivõistlus “Battle For Sugar” uus hooaeg Suhkrumollis kogub hoogu

Kui on olemas veel keegi, kes ei tea, siis suur riimimeeste mõõduvõtt Battle For Sugar uus hooaeg on täie litriga käima läinud. BFS on ettekirjutatud riimidel põhinev mc battle A Capellas ja kui sul ei ole olnud aega kolmapäeviti Suhkrumollist läbi käia, teeme siin lühiülevaate, mis seis hetkel on.

Lühidalt – “Su nägu kõlab tuttavalt” uus hooaeg ain’t got shit on BFS, bruh! Toimunud on juba korralik ports sõnasõdu ja tänu meediakompaniile Pumpüss on meie jaoks YouTube’i üles laetud super ülevaade üritusel toimuvast. Eelmisel hooajal sai asjalikku räppi, natuke mitte nii asjalikku räppi, nalja, viha, rõõmu ja pisaraid. Kulminatsioon oli bänger ja ilmselt ei olnud mitte ühtegi osapoolt, kes oleks ettevõtmisest midagi kaotanud. Kommuun kasvab, huvilisi tuleb aina juurde ja võistlus võtab aina suuremaid mõõtmeid. Kuuldavasti on uus hooaeg vähemalt sama kõva.

Põhimõtteliselt kõik, mis sul on vaja teada, et järgmisel kolmapäeval BFSile sisse lennata nagu vana kala, on see järgmine pilt:

 

Eesti suurim riimivõistlus "Battle For Sugar" uus hooaeg Suhkrumollis kogub hoogu

 

Kõik klaar. Rohkem infot selle tabeli kohta leiad ka näiteks SIIT. Võid rinna õhku täis pumbata ja kõikides battle-teemalistes vaidlustes osaleda. Hamleti garantii. Kui sul on natukene rohkem aega teemasse süveneda, soovitame üle vaadata kõik “Battle For Sugar” YouTube’i kanalile üles laetud osad. Pümpüssi meeskond on korraliku hunniku vaeva näinud, nii-et mine anna neile oma klikk. Hing on sul niikuinii katki ja sellega pole kellelgi midagi peale hakata.

 

 

Kui sul nii palju aega ei ole, et kõik klipid läbi vaadata, siis teeme sulle asja veel lihtsamaks ja paneme siia vaatamiseks Pümpüssi meedia impeeriumi poolt meisterdatud Battle For Sugar uue hooaja kõige värskema osa. See video siin paar rida üleval pool ongi see. Enjoy!

Nüüd, kus sa oled kõige toimuvaga kurssi viidud, kohtume juba päris BFSil kolmapäeval, 4. oktoobril Suhkrumollis.

Battle For Sugar Facebookis
Suhkrumoll Instagramis.
Suhkrumoll artwork by Sim Kares.