Läti korvpallur Kristaps Porziņģis saab peaaegu oma adidas signatuurketsi

Minu mälus ei ole mitte ühtegi Baltikumi korvpallurit, kellel oleks päris oma signatuurkets. Võibolla mõni meie lugeja teab rohkem? Palun kommentaarides märku anda. NBAs korvpalliklubis New York Knicks laineid lööv 22 aastane Läti kossu wonderchild Kristaps Porziņģis on sellele väga lähedal. Mis see tähendab, et lähedal? See tähendab seda, et ametlik adidas paneb ametlikult oma olemasolevale CRAZY EXPLOSIVE ’17 mudelile peale Porziņģise tiimi värvid ja türkib kannale tema nime. Ketsi toodetakse täpselt 100 paari ja need lähevad eksklusiivselt müügile Ameerikasse Packer Shoes’ poodi. Nagu aru saad ei ole tegemist päris 0-100ni väljatöötatud singnatuur jalanõuga nagu Nike “Kevin Durant” KD või Nike Lebron, aga selliseid lükkeid ei tehta niisama ja siinpool Läänemerd jääb üle ainult pöidlad pihus loota, et kallis naaber Läti saabki päris oma ketsi. Või siis mitte loota.

 

comments powered by Disqus