#LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi

Üle 50 miljoni stream‘iga nii Eesti kui ka välismaa kuulajate seas populaarseks saanud elektroonilise muusika kollektiiv Cartoon on kaheks hargnenud ning selle tagajärjel on endiste liikmete Joosep Järvesaare ja Ago Teppandi osalusel moodustunud uus rühmitus Lemon Fight, kellega on liitunud ka tuntud DJ Mihkel Sillaots.

Meie kohtusime värske bändi liikmetega Läänemaal, kus nad parasjagu end bandcampiks ette valmistasid. Lisaks Lemon Fightile osalesid laagris erinevatel päevadel ka mitmed teised kuulsad Eesti muusikud. Oleme põnevil!

Hetkel on kooslusel Spotifys üleval vaid nende esimene singel “I Got Time For You“, mida on tänaseks päevaks kuulatud enam kui kaksada tuhat korda, ent lisa on lähinädalail tulemas. Potentsiaali on!

“Behind The Scene” fotogalerii by Hooligan Hamlet

#LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi #LÄBIKLAASI: Lemon Fight korraldas Läänemaal bandcampi