#LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar

Tead neid hetki, kus telefoni kõlar lihtsalt ei ole enam piisav? Tahad gängiga hängida bängida, aga heli on lihtsalt nii vaikne, et pisar tuleb silma? Oled sõpradega suvel järve ääres ja ainus asi, mis muusikat meenutab on sääsepinina ühendkoor? SONY lubab sellise ebameeldiva olukorra lahendada oma uue megagigasuperhüper kaasaskantava kõlariga SONY GTK-XB60. Mis selle asja veel eriti imeliseks teeb, on fakt, et kõlari aku peab vastu kuni 14 tundi!

Meie otsustasime kõike seda testida ühe korraliku tantsuvideoga. Kutsusime tansijad Marta ja Edgar Vunshi, palusime, et Alexander Sannik teeks meile biidi, mille rütmis tanstida ja tulemus oli mõistust viiv. Biit bängis nii korralikult, et inimesed tulid küsima, palju kontserdi pilet maksab. Okei, tegelt ei tulnud, aga põhimõtteliselt oleksid võinud tulla. Kõlarit kasutada on superlihtne, kõvasti lihtsam kui näiteks tema nime meeles pidada.

Tahad metsas muusikat kuulata, nii-et kogu maakond kajab? Koostöös SONYga otsustasime selle kõlari ühele õnnelikule Hamleti lugejale ära kinkida. Osale lihtsas loosis meie Facebooki lehel. Võitja teeme teatavaks juba 1. detsembril.

 

Video: Kris Süld
Fotod: Anton Hmelnitski
Tantsijad: Marta Vunsh, Edgar Vunsh
Muusika: Alexander Sannik

 

 

#LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar #LÄBIKLAASI Tantsijad Marta ja Edgar Vunsh + SONY GTK-XB60 kaasaskantav kõlar

Täägid: