Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet

Kui sa oled see inimene, kes tahaks pigem igas olukorras kanda mugavat jalatsit, siis see kõik siin on täpselt sulle. Ja “igas olukorras” all pean ma silmas keskkooli lõpetamist, pulmi, matuseid, kevadet, suve, sügist ja porist talve. Me oleme selles küsimuses sinuga. Õnneks ei ole meiesuguseid maailmas vähe ja meie peale mõeldud. Nike on selleks talveks valmis keevitanud järjekordse kollektsiooni sneakerboot jalatseid. Sneakerboot on Nike poolt loodud täiesti uus toote kategooria, kus kõige populaarsemad ketsimudelid nagu Nike Air Force 1 ja Air Max 90 jms on tuunitud ilmastikukindlaks saapalaadseks jalanõuks. Kui õues on täpselt see, mis seal praegu on ning sa tahad stiilselt ja samas eelistatavalt ka kuiva jalaga tööle/kooli/trenni/kinno jõuda, siis sneakerboot on sinu homeboy.

Meil avanes taaskord võimalus pildistada ja filmida üles Nike talvekollektsioon, kuhu kuulub ka värske tossusaapa mudelivalik. Taaskord sellepärast, et sama õnnelik juhus õnnistas meid ka eelmisel aastal. Tulemus on teie ees.

 

Fotograaf: Felix Laasme
Video: Kris Süld
Muusika: Siim Tubli, Rene Ergma
Modellid: Daniel Levi, Getter, Liza Lind, Anton Hmelnitski, Metsakutsu

 

 

Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet Nike talvekollektsioon 2017 kampaania by Hooligan Hamlet

Täägid: