Frank Ocean on GTA V järgmine DJ

Kellele meist ei meeldiks “Grand Theft Auto” mängud? Teades seeria kodumaiseid müüginumbreid, siis võime julgelt väita, et eitav protsent on üpriski pisike. Igatahes peaks kõiki neid jaatajaid (või vähemalt suuremaid muusikasõpru nende seast) rõõmsaks tegema fakt, et “GTA V” mitmikmängu osas kõlavate raadiojaamade hulka lisandub üks päris huvitav tüüp.

See on tõesti nii – pidevalt uuenevas “GTA Online’is” saab ülituus Frank Ocean Blonded Los Santos 97.8 FM nime kandvas jaamas DJ rolli kehastama hakata. Lisaks enda hittidele laseb Ocean kõlada ka sellistel artistidel nagu Marvin Gaye, Lil Uzi Vert, Future ja paljud teised. Kogu mix kestab umbes paar tundi, seega miks mitte Los Santosesse minna, vägagi legaalselt endale üks lahtine sportauto muretseda ja siis tundide viisi ringi kruiisida? Või noh, Spotify vahendusel võib vast ka kuulata?

Pisike sneak peek kah.

comments powered by Disqus