Klassikaline Nike AirMax Plus saab endale VaporMax uuenduse

Nike AirMax Plus on ilmselt see toss, mille 9 eestlast 10st liigitaks nö “ossi” tossuks. Reaalsuses aga on see 1998-ndal aastal ilmunud jooksujalats revolutsioon ketsidisaini ajaloos. Tema algne nimi oli Nike AirMax TN, kus TN sümboliseerib sõnapaari “tuned air“. AirMax TN oli esimene AirMax, kus oli talla sees lisaks revolutsioonilisele õhkpadja tehnoloogiale lisatud täiesti uus jooksja jalga toetav süsteem. Ketsidisaini veterani Sean McDowelli disainitud jooksutoss tuli 1998-ndal aastal väga julge disainiga ja on sellest asjast peale olnud üli edukas mudel.

 

 

Järgmisel aastal saabki AirMax Plus 20 aastaseks ja selle puhul on mudelil päris tugev fookus. Juba mitmeid kuid on sahistatud VaporMax’i ja AirMax Plus’i hübriidist, mis on ketsipead kuumaks ajanud. Nüüd on meil korralik pildimaterjal sellest imeloomast, mis hakab kandma nime Nike Air VaporMax Plus “Triple Black”. Ketsil on Plusi ülemine osa ja VaporMax’i innovaatiline tald. Lisaks leiame kanna pealt ka algupärase “Tuned air” mudeli TN logo, mida asendab seekord “VM” ehk VaporMax. Tegemist on tõelise maiuspalaga nii disainipededele nagu ma ise, kui ka tehnoloogiaahvidele, kes hindavad rohkem kasutajakogemust. Tossul puudub veel ilmumiskuupäev ja ka hind, aga hoiame teid kindlasti kursis.

 

Klassikaline Nike AirMax Plus saab endale VaporMax uuenduse Klassikaline Nike AirMax Plus saab endale VaporMax uuenduse Klassikaline Nike AirMax Plus saab endale VaporMax uuenduse Klassikaline Nike AirMax Plus saab endale VaporMax uuenduse