#LÄBIKLAASI Metsakutsu muusikavideo “Koplifornia” behind the scene

Suurem fotogalerii Metsakutsu uue loo “Koplifornia” muusikavideo võtetelt. Video autoriks on legendaarne videograaf ja režissöör Hindrek Maasik, kelle portfooliosse kuuluvad sellised aegumatud muusikavideod nagu “Cool D – Kas sa kuuled” ja “Toe Tag – Pankrot”. Lisaks sellele loendamatu hulk väga suuri Venemaa popstaaride ja räpparite visuaale. Video sai üles võetud ühe pika päeva jooksul viies erinevas lokatsioonis Tallinna Botaanikaaiast kuni Kopli korteri ja spetsiaalselt renditud trammini välja. Nagu telgitagusest fotoseeriast selgub, on väga suur osa videost üles filmitud iPhone’iga, sest aasta on 2018.

Muusikavideo ilmub kolmapäeval, 14. veebruaril. Metsakutsu “Koplifornia” osaleb ka Eesti Laul 2018 poolfinaalis juba laupäeval, 17. veebruaril.

 


 

comments powered by Disqus