Post Malone tuleb Eestisse

OH SA PÜHAPÜSTOL! Seda uudist ma poleks osanud küll oodata. Aasta suurima hitiga “rockstar” hakkama saanud Post Malone astub üles juba sellel suvel Eestis! Kus kohas küll selline spektaakel juhtuma saab? Lauluväljak? Saku Suurhall? EEEKH! Vale vastus. Post Malone nimelist artisti saame näha Weekend Festival Baltic raames. Baltikumi suurim festival pakub külastajatele lisaks mitmel laval rikkalikule programmile palju muid atraktsioone, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla. Pärnu randa paigaldatakse 4 lava, kus kolme päeva jooksul astub üles 60-70 artisti.

 

 

 

 

Lisaks Post Malone’ile tuleb Pärnu randa ka aasta üllatussingliga tähtede keskele kihutanud Big Shaq, kellel teatavasti ei ole mitte kunagi palav. Ilmselt astub kutt ka Pärnus rahva ette sulejopega.

 

 

Weekend Festival toimub 16.-18. AUGUST Pärnu rannas. Piletite avalik müük festivalile algab 06.02 kell 10.00 www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides. 

comments powered by Disqus