Hooligan Hamleti ketsipidu: Air Max 270 meet-up 26. märtsil

See on beebi, kelle sündi oleme oodanud kaua. Lõpuks võtsime julguse kokku ja panime asja töösse. 26. märts on ülemaailmne Air Max Day – mitteametlik püha, mis ellu kutsutud tähistamaks revolutsioonilist õhktehnoloogiat. Saavutust, mis on muutnud kogu jalatsitööstust.

Tähistame seda päeva koos väikese meet-up üritusega, mille fookus saab olema ühel täiesti uuel ketsimudelil. Loomulikult räägime tuttuuest Nike Air Max 270 tossust, mis ametlikult Eestisse jõuab. Räägime ketsijuttu, sööme ja joome, kuulame muusikat. Laval astuvad üles Liis Lemsalu, Daniel Levi, Kristel Aaslaid ja Avoid Dave, Maian ja Metsakutsu. Lisaks saab üritusel osa võtta pisikesest disaini workshopist, mida veavad noored Eesti moekunstnikud Gita Siimpoeg ja Kristiina Jeromans.

 

Üritus on ainult kutsetega.

 

Põhjuseks see, et me ei tea absoluutselt, kui palju inimesi sinna peole tuleks või ei tuleks. Kui kõik peaks sujuma ladusalt ja ettevõtmine õnnestub, siis teise ürituse teeme lahtiste ustega kõigile huvilistele. Kui sul on kutse juba postkastis, siis näeme esmaspäeval, 26. märtsil. Kui ei ole, siis loodetavasti kohtume juba üsna pea.

 

Hooligan Hamleti ketsipidu: Air Max 270 meet-up 26. märtsil