Levi’s® uus kevadkollektsioon on täpselt nagu meile meeldib – retro ja sportlik

Levi’s® tutvustab taas logo, mida näidati esmakordselt 1979. aastal Panameerika mängudel. Julget, kolme värviblokiga logo, mis on inspireeritud Ameerika lipust, nähti esimest korda 70ndate lõpus. Toonased Panameerika mängudel nähtud rõivad olid prototüübiks rõivastele, mis disainiti 1984. aastal Los Angeleses toimunud olümpiamängudeks, kus Levi’s® riietas 800 sportlast ning 60 000 töötajat.

Nüüd on logo Levi’s® kevadkollektsioonis julgelt esindatud – T-särkidel, pusadel, body’del. Viimane on sel kevad-suvel muide riidekappide superstaar. Kombineeri lühikeste teksadega ning möödujate pilgud ja Instagrami-laigid on garanteeritud.

Uus sportswear kollektsioon on saadaval Levi’s® poodides alates maikuust Ülemiste Keskuses, Kristiine Keskuses ja Rocca al Mare Keskuses. Huvitavaid tooteid võib leida ka Järveotsa tee 50C Levi’s® Outletist Tallinnas. Tartus on uus kollektsioon saadaval Lõunakeskuses ja Levi’s® kaupluses Tartu Kaubamajas. Tooted on müügil ka veebipoes.

 

 

Täägid:

comments powered by Disqus