Tema on hetkel Venemaa kõige vastuolulisem ja kuumem räppar

Fotod: Ira Lupu
Allikas: Dazed

Tema nimi on FACE, ta on 20-aastane ja ta on hetkel suurt kõneainet pakkuv uus täht Venemaa räppmuusikas. Tema päris nimi on Ivan Dryomin ja ta on tõeline interneti sensatsioon. Ei ole piiri taga olemas noort venelast, kes ei teaks FACE’i viimast VK.com’is 24 tunni repost‘i rekordit püstitanud albumit “No Love”.

 

Tema on hetkel Venemaa kõige vastuolulisem ja kuumem räppar

 

Kui sa ei tea, mis asi on VK.com, siis lühidalt kokkuvõttes on see Facebooki sarnane sotsiaalmeedia platvorm, kus toimetab väga suur hulk just vene keelt kõnelevaid inimesi. Läänes tuntakse seda ka kui post-soviet social media network. FACE pälvis esimest korda interneti suuremat tähelepanu aastal 2016, kui andis välja viraliks läinud video Venemaa moedisaini kõige kuumemast sõnapaarist – Gosha Rubchinskiy‘st.

 

 

Eelmisel aastal lendas FACE veel kõrgemale, kui avaldas loo “Burger”, kus muu hulgas kõlab selline rida nagu: “I’m coming to a Gucci shop in Saint-Petersburg, she eats my dick like it’s a burger.” No tavai noh. FACE on kiirelt tõusnud Venemaa noore räppmuusika näoks ja teoks.

 

 

Natuke värskem FACE kannab nime “Я РОНЯЮ ЗАПАД” ja näeb välja täpselt selline nagu allolev video näitab. Kokkuvõttes võib öelda, et mees sõidab populaarse soviet-esteetika laineharjal. Tal on maksimaalselt autentne taust, mis tihedas sarnaste artistide konkurentsis võib saada kõige olulisemaks faktoriks. Tuult tiiba noorele poisile.

 

 

Interneti sensatsioonile kohaselt on FACE’i palju kiidetud ja laidetud album täispikkuses kuulatav tema Soundcloudis. Kui sul tekkis mehe tegemiste vastu huvi, siis head nautimist.

 

Täägid: