Reket annab välja uue albumi “Rahu”

Reket on ilmselt viimaste aastate üks aktiivsemaid räppareid Eestis. Ta rullib mööda festivale ja ööklubisid ringi nagu homset ei oleks ja litib täispikki stuudioalbumeid välja aastaste vahedega. Täna on meie käsutusse usaldatud uudis sellest, et kõnealune muusik on valmis meisterdanud oma uue albumi ja selle nimeks saab “Rahu”.

Artisti enda sõnul esindab “Rahu” tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. Albumilt leiab nii huumorit, storytelling’ut kui ka Reketile omast kirge. Kettalt leiame kokku 14 täiesti uut träkki. Muusikalise suuna eest vastutab suuresti Alexander Sannik, kes on plaadi 14st laulust produtseerinud 9. Lisaks kõlab CD’l veel Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sin’i loomingut.

Album tuleb müügile 20. aprillil.

 

“Rahu” tracklist:

01. Nagu Täna
02. Rahvalaul
03. Lõks
04. Ihaste
05. Uus Maailm
06. Kui puus pöörleb
07. Külm ja Raske
08. Teine kord
09. Paprika
10. Mike Tyson
11. Lend
12. Musta Luige Teooria
13. Rahu
14. Mäng

Täägid:

comments powered by Disqus