Nike React Element 87 – kas see on selle aasta kõige kõigem uus kets?

Viimase paari kuuga korraliku sumina üles tõmmanud Nike React Element 87 sai lõpuks ametlikult välja kuulutatud. Esimest korda Pariisis UNDERCOVER’i sügis/talv 2018 moeshowl ilmavalgust näinud jalatsist on sahistatud nüüdseks päris korralikus koguses. React Element 87 on mitmete ajakirjanike poolt juba aasta parimaks reliisiks nimetatud ja vastuvõtt uuele siluetile internetis on olnud ülimalt positiivne.

Nagu selle aasta üks suurimaid Nike jooksutossu uudiseid – Nike Epic React – toetub ka React Element 87 sarnasele vahtkumm tallale, mis annab jalatsile maaväliselt pehme olemuse. Erinevalt jooksutossust on Element 87 talla materjali sisse lisatud augud, mis annavad materjalile veel rohkem mugavust ja pehmust.

Minu isiklik seisukoht on see, et kets on tõepoolest väga hästi õnnestunud. Disaini on integreeritud kõik erinevad jalatsidisainis looklevad trendid, aga Nikel on õnnestunud see kompott ellu puhuda maitsekalt. Ja tegelikult on Nike ka suurema hulga nende trendide algne autor. Värvivalikud head, react‘i vahu väljanägemise edasiarendus äge. Ootan väga, et saaksin toodet ka jalaotsa proovida, et lõplik otsus langetada.

Ketsi hinnaks on 160$ ja see ilmub juba 21. juunil Nike SNKRS app‘is ja valitud Nike poodides üle maailma.

 

Nike React Element 87 – kas see on selle aasta kõige kõigem uus kets? Nike React Element 87 – kas see on selle aasta kõige kõigem uus kets? Nike React Element 87 – kas see on selle aasta kõige kõigem uus kets? Nike React Element 87 – kas see on selle aasta kõige kõigem uus kets?