Eesti Hiphop Festival 2018 toimub nädal aega varem

Igal aastal kogunevad mitmed tuhanded inimesed Elva lähedale Tartumaa Tervisespordikeskusesse, et osa saada Eesti HipHop Festivalist ehk EHHF‘ist. Harjumuspärase augusti teise nädalavahetuse asemel oodatakse sel aastal pidu pidama nädal varem ehk juba 3. augustil.

 

 

Ka sel korral on kohal Eesti parimad hiphop artistid, teiste seas REKET, 5MIINUST, GENKA, AROP, lisaks noored tõusvad tähed: NUBLU, SIP€LGA14, MICK MOON ja alati head BEEBILÕUST, PÕHJAMAADE HIRM, SEADUSKUULEKUS, BAD ART ja paljud teised. Kokku üle kolmekümne eestimaise hiphop artisti.

 

 

Sel aastal lisandub mainitud kodumaistele artistidele CHALI 2Na USA-st. Tegemist on legendaarse JURASSIC 5 asutajaliikmega, kes teinud kaasa ka salsa-funk bändis OZOMATLI. Temaga liitub teine legend: UK breakbeat’i ja bassimuusika pioneer KRAFTY KUTS, kes on muusikat produtseerinud paljudele tuntud artistidele, teiste seas Fatboy Slim, Dead Prez ja Kurtis Blow.

 

 

Iga-aastase festivali raames leiavad aset nii tänavakorvpalli- kui tantsulahingud. Ei puudu Open Mic üritus, kus veel süttimata räpitähed saavad end proovile panna.

EHHF toimub 3.08 ja 4.08 Elvas. Festivali korraldavad Legendaarne Records ja Sounds of HipHop.

Rohkem infot ja piletimüük aadressil www.eestihiphopfestival.ee

comments powered by Disqus