Hooligan Hamlet esitleb: Антоха МС @ Intsikurmu Festival 2018

Iga aastaga on meie Intsikurmu eelne ootusärevus järjest suuremaks kasvanud, sest aastast aastasse teeb festival sammu edasi ja meie soovime koos nendega veel suuremaks ja paremaks saada.

Eelmise aasta lõpus soovitasime Intsikurmu Festivalile kutsuda vene hip-hop artisti nimega Антоха МС, kelle muusika on mõeldud noortele, aga tema loomingut naudivad kõik. Noortele juba ka sellepärast, et näiteks viimane album Советы для молодожёнов tähendab otsetõlkes “Näpunäited noorpaaridele”.

 

 

Tema muusikat hip-hop maastikul paigutaks pigem nišši, sest tema väljendusviis ja muusika ise on kohati naljakas, aga kõige paremas mõttes, sest ta looming annab edasi väga positiivse emotsiooni sõltumata keelest. Helid, mis tema lüürikat saadavad on mängulised ja sobivad ideaalselt augustisse, sest need aitavad festivalikülastajal suvetunnet pikendada.

Kuna jalgpalli MM on värskelt läbi saanud, siis Антоха viimane mixtape on väga teemakohane, mis kannab nime “Jalgpallipall”. Mixtape ise koosneb kümnest loost, millest 1 on originaal ja ülejäänud on remix‘id erinevate produtsentide poolt. Kindlasti soovitame kuulata!

Oleme äärmiselt tänulikud Intsikurmu Festivalile, kes andis võimaluse ja usaldas meid nii palju, et valida välja üks Intsikurmu vääriline artist.

Антоха МС esineb 3. augustil kell 00:00 Põlva metsade vahel, Intsikurmu Festivalil. Tule kohale!

Intsikurmu Festival toimub sel aastal kuuendat korda ja sel suvel astub üles üle 30 erineva artisti, kes tulevad siit samast ja kaugemalt. Välismaalt tulevad sellised ägedad nimed nagu Ghostpoet, Moskva audio-visuaalne projekt Oligarkh ja Iisraelist lendab kohale elektro-akustiline bänd Onogana. Kohalikest artistidest võib kuulda jazzitalenti Kadri Voorandi, instrumentaal-abstraktset duot Maarja Nuut & HH, Genka ja Põhjamaade hirmu ühisprojekti 12EEK Monkey ja muidugi kuuleb teist korda Põlva metsade vahel Reketit. See pole kõik, sest nagu te juba lõigu algusest lugesite, siis esineb sel aastal üle 30 erineva artisti.

 

 

Антоха МС tegemistel saad silma peal hoida siin:

Facebook
Instagram

Festivalipassid hinnaga 55€ on müügil Ticketeri keskkonnas kuni 11.07. bit.ly/Intsikurmu2018Ticketer

Fotod: Kris Süld

comments powered by Disqus