“Still Storch” – minidokumentaal keerulise eluteega hitimeistrist Scott Storchist

Väga suure osa 2000-ndate hip-hopi hittidest ilmus just selle mehe sõrmeotstest – legendaarne Scott Storch. Mees, kes on üle elanud väga keerulisi aegu oma elus, näinud nii losside tippe kui rentslite põhju. Tema karjäär sai alguse ansamblis The Roots, kuid keegi ei osanud ka oma kõige fantaasiarikkamates unenägudes ette kujutada, mis elul sellele talendile varuks on.

Koostöö ja juhtiv roll hittlugudes artitidele nagu Beyonce, 50 Cent, Christina Aguilera ja paljud-paljud teised. Storch disainis ja vormis kogu generatsiooni pop, RnB ja hiphop muusikat. Pilve piiril hõljudes hiilisid ligi narkootikumi ja alkoholi probleemid, priiskav lifestyle viis pangast raha ja unelm pudenes kõigi silme ees kildudeks. Dekaadi peidus olnud Scott on täna aga tagasi stuudios, kust käivad igapäevaselt läbi sellised nimed nagu Post Malone, French Montana jpt.

“Still Storch” on minidokumentaal selle värvilise talendi uuestisünnist ja kohustuslik vaatamine kõigile, kellel muusikaga erilisem seos.

 

comments powered by Disqus