I Wear* Experiment andis välja EP “Dogs Remixed”

I Wear* Experiment andis välja EP “Dogs Remixed”, millel kuuleb põnevaid singli töötlusi artistidelt Koreast, Indoneesiast, Hollandist ja Eestist.  

I Wear* Experiment andis välja põneva kogumiku oma värskeima singli “Dogs” töötlustest. “Dogs Remixed” toob kuulajani viis eriilmelist versiooni ühest loost, lisaks on nii Spotifys kui Deezeris üleval mõlema keskkonna eksklusiivsed boonuspalad.

 

I Wear* Experiment andis välja EP “Dogs Remixed”

 

“EP valmimisse on oma panuse andnud artistid Koreast, Indoneesiast, Hollandist ja Eestist. “Stranger Dogs” (Junjaman Remix) sündis Korea ühe põnevaima elektroonilise artisti, helilooja, K-pop produtsendi ja DJ Junjamani käe all,” räägib bändiliige Hando Jaksi. “”House Dogs” remixi tegi Eestist pärit elektroonilise muusika produtsend Marcus Peak, kes töötas ka meie loo “Patience” kallal. Lisaks kuuleb EP-l Joshua Stephenzi nägemust singlist, kes on samuti Tallinnast pärit. Eksootilist nooti lisavad veel Love x Stereo (Seouli elektro-rock duo, “Trip Dogs”) ning Bottlesmoker (“Smokin’ Dogs”) Indoneesiast.”

Lisaks kuuleb singli live-versiooni orkestriga ainult Spotifyst ning Hollandi DJ Tieke nägemust antud palast vaid Deezerist.

I Wear* Experiment esineb sel suvel ka Sweet Spot Festivalil Tallinnas, Kultuurikatla pargis.

 

Kuula EPd:

Soundcloud: https://bit.ly/2LgI9l3
Spotify: https://spoti.fi/2uiUGOi
iTunes: https://apple.co/2uwdnNw