Apple Special Event’i ootel

On jälle käes see aeg, kui toimub maailma kõige olulisema tech-ettevõtte Apple järjekordne presentatsioon. Septembrikuu üritus, on alati olnud aasta jooksul toimuvatest erinevatest Apple’i esitlustest kõige olulisem, sest toob endaga riistvaralisi uuendusi, mis loomulikult inimestele kõige rohkem korda lähevad. Seekordne Apple Special Event leiab aset 12. septembril, meie aja järgi kell 20.00 õhtul ja on täielikult, otse ning tasuta näiteks Apple kodulehelt vaadatav.

Aasta 2018 on olnud Apple’i jaoks suhteliselt vaikne. Meemimeistritele igav aeg, sest viimane suurem uudis ehk täiesti ümber ehitatud ja disainitud iPhone X ilmus juba täpselt aasta tagasi. See aga on ootused ja lootused üles kruvinud kõnealuseks esitluseks.

 

Mida kõige rohkem oodata?

Loomulikult uut iPhone’i mudelit, sest eelmine on nüüdseks juba 1 aasta(!!!) vana. iPhone X tahab uuendusi ja kõlakate järgi maandub soetamiseks kokku täpselt kolm täiesti uut telefoni – suurem iPhone X (kuulujuttude põhjal, seekord mitte Plus vaid Max), olemasoleva mudeli update ja täiesti uus pisem iPhone X esialgse hüüdnimega XS. Viimane nimetatutest muidugi kõige odavam. Lekkinud (või lekitatud) info kohaselt on oodata täiesi uusi värvitoone, mille hulgas kuldne ja tumesinine. Kas äärest-ääreni ekraan saab lõpuks oma nime vääriliseks, seda selgitab meile ainult aeg. Kõlakate kinnitamiseks väike video, mille tõepõhja kahjuks ei saa garanteerida, aga mida on huvitav vaadata sellegipoolest.

 

 

Lisaks sellele ootab uuendust kõige populaarsem käekell maailmas – Apple Watch. Oodata on Apple Watch 4, mis suhteliselt kindlalt üritusel ka esitlemist leiab. Kas kell saab uuendusi ka tootedisainis, selle kohta taaskord piisavalt suured kuulujutud puuduvad. Kui see peaks juhtuma, oleks tegemist esimese disainiuuendusega kella 3-aastase ajaloo jooksul. Nii kaua vaadake pilti viimasest mudelist Apple Watch 3-st.

 

Apple Special Event'i ootel

 

Palju värskust oodatakse ka aksessuaaride ritta – uuendatud AirPodidest kuni hullemates kõlakates AR-prillideni välja. On ju Apple’i ülemus Tim Cook selgelt välja öelnud, et tema arvates on AR-tehnoloogia tulevikus sama oluline asi kui nutitelefonid praegu.

Lisaks on kaua-kaua nurgas kükitanud MacBook Air, mis lausa karjub korraliku värskenduskuuri järele.

Ühesõnaga on päris palju asju, mida oodata ja tõde selgub juba 12. septembri õhtul kell 20.00. Kuni üritus peale hakkab, võid sõprade keskel korraldada äraarvamise mängu teemal “mida tähendab see pronksikarva ring Apple esitluse kutsel, mis ka siin artikli päises on”. Have fun!