MyHits Awards 2018 annab esmakordselt auhinna parimale Soundcloudi räpparile

Kui sul tekkis küsimus, et mis asi on MyHits Awards 2018, siis see on raadiojaama MyHits korraldatud suur gala, kus astuvad üles hetkel kõige tähtsamad artistid Eesti muusikas, kus jagatakse auhindu ja, kus saab (peamiselt) väga suure doosi kvaliteetset möllu. Möllu saab nii kohapeal kui ka ekraani vahendusel. Publikut ootab ees ainulaadne meelelahutusprogramm ja suur hulk Eesti popmuusika artiste nagu näiteks NOËP, Getter Jaani, Jüri Pootsmann, Pur Mudd, Elina Born, Uudo Sepp, WATEVA ja Emily J, Winny Puhh, Põhja-Tallinn ja Koit Toome, Maian, SIGMA, ALMA. Saku Suurhallis näeb Eestis seninägematut lavalahendust ning efektset ja silmapaistvat lavashow’d. Telesaate ja show produktsiooni eest seisab Eesti-Soome-Rootsi ühismeeskond, kes on ka Eesti Muusikaauhindade, Soome EMMA Gala ning Rootsi Melodifestivaleni tootjad.

Märkimisväärseks teeb kogu selle asja fakt, et erinevate kategooriate seas, kus auhindu jagatakse, on spetsiaalne austusavaldus ka Eesti Soundcloudi räpparitele. Nominendid valis välja žürii eesotsas Mart Normetiga ja võitja teeb selgeks rahvas ehk hääletajad ehk sina. Oma lemmik SC artisti poolt saad hääletada näiteks SIIN.

“Soundcloud Artist Of The Year”

– EUTANAA$IA
– HOAX
– marp$
– Pluuto
– Sip€lga 14

Hip-hop domineerib ka kategoorias “Music Video of the Year”, kus viiest nominendist 4 on seotud just meile südamelähadese žanriga. Loomulikult mine anna ka hääl oma lemmikule. Iga klikk on hindamatu väärtusega.

“Music video of the Year”

– Genka / paul oja – Meie Mäng
– NOEP – TV
– Reket – Külm ja raske
– Sip€lga 14 feat. Genka – Usain Bolt
– Tommy Cash – Little Molly

 

MyHits Awards toimub 3. novembril Saku Suurhallis. Piletid üritusele on piiratud koguses saadaval Piletilevis.