Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril

Louis Vuittoni meesteosakonna disainer Virgil Abloh ja Converse on valmis saanud järjekorras teise nägemuse legendaarsest tennisest. Korvpalli-tennis-millest-sai-elustiili-jalats Chuck 70 on uputatud Virgili oma luksusbrändi Off-White esteetikasse, mis nagu esimese väljalaske puhulgi, on taas ellu kutsutud erakordselt maitsekalt. Tennis on kindlasti üks ihaldatumaid selle kvartali reliise ja neid kätte saada on praktiliselt võimatu. Meenutagem esimest Off-White ja Converse koostööd, mille järelturu hind tiirleb hetkel 1000€ ümbruses. Suurem tõenäosus oli Circle K-s kohata Harry Potteri Hagridi ukrainlasest teisikut, kui see tossupaar kuidagi Eesti poole liikuma saada.

Off-White x Converse Chuck 70 ilmumiskuupäev on 8. oktoober ja hinnaks umbes 150€ olenevalt edasimüüjast. Tossu ostmiseks on võimalik osa võtta loosist näiteks veebipoe END. Clothing spetsiaalses eksklusiivsete reliiside veebis. Head loosiõnne! Ma tervitan Hagridit teie poolt. Lisaks on huvilistele ka ametlik poodide nimekiri, kuhu kets 8. oktoobril müügile kukkuma peaks. Minge vaadake kasvõi järjekord üle, kui mõnda nendest kantidest satute.

Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril

Allikas: sneakernews.com, sneakerfreaker.com
Fotod: END. Clothing

Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril Off-White Converse Chuck Taylor ilmub 8. oktoobril