Uus sari “Miks mitte?!” räägib noorest tüdrukust, kes unistab saada räppariks

ETV-s alustab uus kodumaine noortesari, mille keskmes on tüdruk, kelle unistus on saada räppariks. Koolilõpu melu, naljakad ja ohtlikud seiklused, arveteklaarimised, muusika, elluastujate unistused ja esimesed tõsised otsused, esimesed tõelised armumised – see kõik avaneb kaasakiskuvas noortesarjas “Miks mitte?!“.

Kümneosaline hoogne noortesari “Miks mitte?!” räägib 18-aastasest Annast, lõpuklassi kogelevast nohikust, kes unistab saada kuulsaks räppariks, samal ajal, kui terve maailm ootab, et Anna läheks kuulekalt ülikooli reaalaineid õppima. Ja tegelikult adub Anna isegi oma unistuse kättesaamatust, kuni kõik ühel päeval muutub. Nimelt otsustab Anna isa Martin peale närviatakki elupõlise juhatajaameti maha panna ja hakata ellu viima omaenda kunagist unistust – saada moekunstnikuks. See pööre annab Annale julgust oma eesmärgi poole liikuma hakata ja Anna otsustab osaleda räppar Genka korraldatud karmis räpilahingus, mille peaauhinnaks on plaadileping ja kohene surematu kuulsus.

Seda kõike saadavad lisaks sekeldused Anna vanema venna Gustaviga, kes on ennast tahtmatult ohtliku grupeeringuga sidunud. Ja elu ei muuda kergemaks ka ulakas vanaisa Otto ning pigetest praksuv ema Moonika.

“Miks mitte?!” jõuab ETV eetrisse oktoobris. Sarja on loonud Martin Algus ja Ergo Kuld. Näitlejad: Anna – Pirte Laura Lember, Maarja Jakobson, Indrek Taalmaa, Lauri Nebel, Grete Klein, Ivo Reinok, Henry Kõrvits, Ott Kiivikas, Riho Kütsar, Janek Joost jt.

Allikas: menu.err.ee