Kauaoodatud AQUAMAN esilinastub Eestis sellel nädalal

AQUAMAN (jah, suurte tähtedega!) on lõpuks valmis saanud! (jah, 2 hüüumärki ühes lauses!) Ma ei tea, kuidas teiega, aga selle artikli kirjutaja ehk siis mina on skaalal “Marvel VS DC” koomiks tugevalt DC poole kaldu. Jah, mulle meeldivad ka Marveli filmid ja DC muuvi-universum lekib mitmest kohast ja logo muutmise fiasko ei ole nende otsusetegemise skillidest parimat muljet jätnud, aga DC tegelaste sügavusest olen mina isiklikult alati midagi rohkem enda jaoks leidnud. Asi, mida neile hetkel ette saab heita, on oskamatus oma tehtud töö pealt korralikult raha teenida. Marvel oskab seda laitmatult. DC on proovinud ja proovinud, aga ikka natukene nigelalt. Eriti kirkalt on meeles Suicide Squad ja ühe sõbra kommentaar Twitteris: “Suicide Squad movie – DC Comics tuned down for Marvel fans.” 

Jätame kogu selle jandi kõrvale ja keskendume hoopis sellele, et üks tore film, mida fännid (mina!) on pikalt oodanud, maandub lõpuks kinno. Pean tunnistama, et esimesest treilerist saadik ei paistnud see mu lemmik film tulevat, sest arvutiefektide hulk on hoomamatult suur. Fännan ise rohkem vana head madinat pimedatel tänavatel. Mingil põhjusel aga on aura selle filmi ümber kutsuv ja positiivne, Jason Momoa õige inimene õiges kohas ja esimesed arvustused ei ole ka DC universumit ehitavatele filmidele kohaselt kõige negatiivsemad. Pigem on isegi siit-sealt kuulda, et tegemist on parima DC koomiksite põhjal vändatud filmiga peale Wonder Womanit ja seda filmi nagu teame, kiidetakse siiamaani taevani.

 

 

Olgu, kuidas on, aga enne filmi reaalselt vaatamist ei ole üldse mõtet mingeid hinnanguid anda. Film esilinastub Eestis juba sellel nädalal sinu lemmikkinos. Ideaalne film, millega jõuludesse slaidida. Kuni sa piletit bronnid ja kodulehe laadimist ootad, vaata ära see tore klipp, kus AQUAMAN oma oskused päris elus proovile on sunnitud panema.

 

Täägid:

comments powered by Disqus