Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook

Nike on Tech Pack kollektsiooni kommunikeerinud igal aastal visuaalselt väga põnevalt ja pettuma ei pea ka 2019. aasta kevadeks valminud kollektsiooni visuaalides. Tech Packi selgroog on fliisi ja heegelduse moderne käsitlus täis innovatsiooni ja teadust. Fookuses on jakid ja dressipüksid. Kollektsiooni on rikastatud erinevate layering võimalustega spordirinnahoidjatest retuuside ja muude aksessuaarideni.

Kollektsiooni materjalikasutuses on kasutatud palju uusi tehnoloogiaid, mille aluseks on aastaid kestnud keha liikumise kaardistamine ja analüüs ametlikus Nike Sport Research laboratooriumis. Tulemuseks on kollektsioon, mis pakub tooteid erinevateks ilmastikuoludeks ja treeninguteks.

 

Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook Futuristlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbookFuturistlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbookFuturistlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbookFuturistlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbookFuturistlik Nike kevad 2019 Tech Pack kollektsiooni lookbook