adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele

Vaieldamatult viimaste aastate üks põnevamaid uusi tossumudeleid on olnud adidas Ultra Boost. Täiesti uued tehnoloogiad ja lahendused on see, mis adidase fännid brändilt ootavad ja Boosti nüüdseks võib vist öelda, et dünastia ületas kõigi ootusi ning eelarvamusi. Nii kolme triibu armastajate kui vihkajate seas. Kes vanu asju meenutab sellel silm peast välja, sest käes on täiesti uus peatükk – adidas Ultra Boost 19.

 

 

(Jätkab silm peast väljas) Esimest korda 2013. aastal Energy Boosti peal ilmavalgust näinud Boost tehnoloogia plahvatas tõeliselt 2015. aastal just Ultra Boosti peal, mida bränd nimetas juba siis ajaloo parimaks jooksujalatsiks. Paljud ilmselt ei tea, aga juba aasta enne seda, jooksis Dennis Kimetto Berliini maratonil maailmarekordi ajaga 2:02:57 jalatsiga adidas adizero Adios Boost, paralleelselt tutvustas Y-3 revolutsioonilist tehnoloogiat moelavadel ja ilmus adidas Pure Boost, mida peeti paljude arvates 2014. aasta parimaks jalatsiks. Lisaks oli samal aastal väidetavalt just Pure Boost see jalats, mis veenas Kanye Westi kolme triibu ridadesse astuma. Pisike asi, mis kasvas hiljem, noh, ütleme nii, et täitsa okei suurusega asjaks. Tõsisemalt kui kunagi varem, hakkas Boost tehnoloogia kõmisema just Kanye Westi jalas. Mr. West astus 2015. aasta 17. mail Billboard Music Awardsi lavale üleni valgete adidas Ultra Boostidega ja adidas ei ole tagasi vaadanud sellest hetkest peale.

 

adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele

 

Ehkki adidas Ultra Boosti näol on tegemist jooksutossuga, siis suurema mürina on jalats teinud just elustiili kategoorias, vallutades paljude südamed enneolematu mugavusega. See toss lihtsalt kallistab su jalga, teeb laubale musi ja loeb unejutu ka ära. Igapäeva jalatsina on Boostile raske vastast leida olles kohustuslik osa nii trenditeadlike noorte, nõudlike sportlaste kui tavaliste keskealiste isade garderoobis.

Nüüd, siin ja praegu on valmis saanud täiesti uus peatükk selles eduloos – adidas Ultra Boost 19. Lisaks sellele, et uus UB näeb super hea välja, on tossu tallas eelkäijaga võrreldes 20% rohkem Boosti, mis annab jalale maksimaalse energia tagastuse. Võibolla liiga tehniline jutt, aga mis me kõik siit endaga kaasa võime viia on see, et toss on ülimalt efektiivne ja vastab kõikidele tänapäeva jooksja ja ka Instagrami flexija nõudmistele. Väga oluline osa ehitusest on veel see, et kogu Primeknit 360 materjalist treitud pealis on ühes tükis. Mitte ühtegi ühenduskohta. Hullumaja.

 

adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele adidas Ultra Boost 19 – tossu revolutsioon taaskäivitati täisvõimsusele

 

Taaskäivitatud revolutsioon on saadaval erinevates ägedates (ka kohalikes) jalatsipoodides hinnaga umbes 180€. Erinevaid värve on mitmeid – leia oma ja kindlasti lisa nendest Instagrami pilt teemaviite #ULTRABOOST alla. Kui sul on uued tossud ja sa pole nendest pilti üles pannud, siis kas sul ikka päriselt ka on uued tossud?

Fotod: 43einhalb, adidas