Eepiline “Game of Thrones” x adidas UltraBOOST kollektsioon

Ma ei ole suurem asi sarja “Game of Thrones” fänn. Olen sunnitud tunnistama, et ma ei ole seda sarja tegelikult kordagi näinud, isegi mingit pisemat juppi mitte. Please, don’t kill me. Küll aga, kui ma peaksin juhuslikult sarja kaheksandat ehk viimast hooaega vaatama, siis põhjuseks võib osutuda just see sama GOT x adidas UltraBOOST hunnik siin.

Kollektsioon sisaldab endas 6 erinevat ketsi, millest 3 sümboliseerivad kolme erinevat Iron Throne kandidaati – Stark, Targaryen ja Lannisteri – ja lisaks veel said oma ketsi Night’s Watch, White Walkers ja Targaryen draakonid. Iga ketsi kannal on vastavad motod, mis varieeruvad Lannisteri “Hear Me Roar”-ist kuni Night King’i legendaarse “Winter Is Here”-ni.

“Game of Thones” x adidas UltraBOOST kollektsiooni fännid ei pea kaua higistama, sest see tuleb adidase veebipoodi müügile juba 22. märtsil. Ketsipaari hind on hetkel veel saladus.

 

Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon
Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon Eepiline "Game of Thrones" x adidas UltraBOOST kollektsioon