Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S “Mitte Ühtegi Vaba Päeva”

Bostoni juurtega ketsipood Bodega on New Balance’iga seljad kokku pannud ning raske töö tulemusena sündis see – Bodega x New Balance 997S “No Days Off”. 997 on siluett, mis nägi esimest korda ilmavalgust peaaegu 30 aastat tagasi ja, mille tootmine lõpetati 25 aastat tagasi. Kets on kogu oma sisu ja olemuse saanud ajast, mil jalatseid tehti kandmiseks. Päriselt kandmiseks.

Tead neid pilte internetist, kus ketsipead panevad kilekotid oma tossudele ümber, et nendega üle lombi minna? See toss siin on täpselt selle vastand. Need on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks täpselt nii tihedalt, täpselt sellise ilmaga, täpselt sellisel pinnasel nagu kandjal vaja on. 

Bodega x New Balance 997S “No Days Off” tuleb hinnaga 160 $ müügile 4. aprillil NTWRK app‘i ja on alates 6. aprillist saadaval Bodega poes.

Fotod: sneakerfreaker.com

 

Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S "Mitte Ühtegi Vaba Päeva" Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S "Mitte Ühtegi Vaba Päeva" Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S "Mitte Ühtegi Vaba Päeva" Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S "Mitte Ühtegi Vaba Päeva" Päriselt kandmiseks mõeldud Bodega x New Balance 997S "Mitte Ühtegi Vaba Päeva"