Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele

Tänaseks on selge, et värskelt ilmunud Netflixi fenomeni Stranger Things 3. hooaeg on kogu platvormi kõige striimitum toode Netflixi ajaloos. Nikel on selliste asjade peale nina ja ammu enne uue hooaja esilinastumist loodi sarjaga koostöös 2 eksklusiivset kollektsiooni tosse ja riideid, mis koos sarja uute episoodidega müüki tulid. Teine kollektsioon täis tõelist 80-ndate vaibi on kohe-kohe uuesti müüki tulemas.

 

Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele

 

Esimeses kollektsioonis nimega “Hawkins High School” näeme kooliga seotud värve ja kooli maskotti. Teine kollektsioon “OG pack” või teise nimega “Independence Day” on inspiratsiooni saanud suvise pööripäeva tähistamisest. Esimene kollektsioon nägi esimest korda ilmavalgust juba 27. juunil ja teine 1. juulil, aga hea uudis on see, et teine kollektsioon “OG pack” ilmub lähipäevil uuesti. Eestis veel kättesaamatu Nike SNKRS app’is on release date 12. juulil, aga veebipoed meie lähiriikidest (nt Sneakersnsutff) ei ole veel täpset kuupäeva välja hõiganud.

“OG pack” kollektsioonis on Stranger Thingsi käsitluse saanud legendaarsed Nike mudelid Cortez, Blazer ja Tailwind. Kui miski laulab Vaiko Eplikust paremini “it’s the 80’s coming back“, siis on selleks just need 3 tossumudelit. Hinnaklassilt täiesti mõistliku 120€ kandis tiirlevad jalatsid on käesolevaks suveks asjalik ost. Kui tossudele küüsi taha ei saa, leiab kollektsioonist ka kehakatteid t-särkidest dressideni.

80-ndate vaibi armastajatele ja Stranger Thingsi fännidel Eestis on veel lootust tossud endale soetada, kui hoiate veebipoodidel silma peal.

Allikas: sneakernews.com
Fotod: Nike

 

Stranger Things X Nike “Hawkins High School”

Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele
Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele

 

Stranger Things X Nike “OG pack”

Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele Stranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndateleStranger Things ja Nike koostöö on austusavaldus 80-ndatele