adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse

Kanye Westi jüngrid on adidas Yeezy Boost 350 uuendust oodanud kaua aega. Madala tossu v2 oli võrreldes v1 täitsa silmaga nähtav uuendus ja järgmist sammu selle mudeli ajajoonel on internetis fantaseeritud pikalt. Põnevus kogus hoogu, kui mr West juulikuus esimest korda Yeezy Boost 350 v3 nähtavale tõi loomulikult ei kuskil mujal kui iseenda jalas. Nüüd on meie valdusesse saabunud natuke parem fotomaterjal mudeliuuendusest ja fännide rahustuseks võib öelda, et disaini värskendus on selgelt tajutav.

Muudatuste nimekiri on pikk, aga vast üks silmaganähatavamaid on jalatsi üldine tunnetus. Ehkki pealis on sarnaselt eelmiste versioonidega Primeknit’ist, on uue Yeezy Boosti peal selgelt “vähem toimumas” ja tootele on lisatud annus minimalistlikku sokilaadsust, mille suunas suur hulk tänapäevasest jalatsidisainist liigub. Võiks isegi öelda, et ammu liigub. Silma hakkavad ka uued suured ventilatsiooniavad, mis läbivad läbipaistva materjaliga täidetud triipu jalatsi külgedel. Pealise värskenduseks on ka uued digikamo mustrid.

Kõige suurem uuendus tossu juures on kindlasti tald, mis on läbinud täieliku värskenduskuuri. Kelle kahjuks, kelle õnneks, on tallalt eemaldatud Yeezy Boostile omased “lained” ja lisatud on täiesti uus sileda pinnasega õrnalt läbipaistev tald, mis on oma inspiratsiooni saanud pigem korvpalli ketsi tegumoest. Sarnast tunnetust näemegi tegelikult ka ju Kanye disainitud korvpalli-yeezyl.

adidas Yeezy Boost 350 v3 peaks ametlikku ilmavalgust nägema selle aasta lõpus ja mitte ametlikel andmetel on eelmiste versioonidega võrreldes õrnalt tõstetud ka uue versiooni hinda. Uue tossu hind peaks jääma 230$ ümbrusesse.

 

Fotod: @hanzuying

 

adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduseadidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse adidas Yeezy Boost 350 sai lõppude lõpuks disainiuuenduse