Converse_X_ sai Eestis avalöögi

Converse lansseeris oma globaalse Converse_X_ programmi ning tõi selle ka Eestisse. Avangu tähistamiseks kogunesid Kadriorus – Old Boy Mary Jane nimelises kogunemiskohas – ligi 30 noort, kellele avaneb edaspidi võimalus maailmakuulsa ketsibrändi toel oma mõtteid ja tegusid koduriigi piiridest välja viia.

Kuigi Converse on ka varem globaalsel ja kodumaisel tasandil näidanud oma fookusgrupina noori loojaid, siis Converse_X_ on oma olemuselt omalaadne partnerlusprogramm jalatsibrändi ja noortekultuuri vahel, kuhu on kaasatud 2400 noort enam kui 25st riigist. Brändi sõnul eristuvad need noored hallist massist ning jäävad silma oma ambitsiooni, suhtumise ja miks mitte ka riietuse poolest. Suure tõenäosusega on nad tulevikuliidrid, kes näevad toimuvat teisiti ning kannavad edasi kultuuri. Oluline on märkida ka seda, et nad ei ole mitte “netikuulsused,” vaid tegutsevad pigem kitsamates valdkondades ja nende jälgijate arv digikanalites jääb alla 10000. Ükski noor Converse_X_ liige olemise eest eest palka ei saa, tasu saab mõõta ainult emotsioonides.

Programmi põhieesmärgiks on anda selles osalejatele kogemusi ja võimalusi oma seniste tegemise võimendamiseks läbi kogukonna, keda ühendavad ettevõtlik vaim, kirg ja tahe teha just seda “oma” asja. 

Tallinna sündmusele kogunenud noored said võimaluse ARTSHI Rando Freibergi juhendamise kujundaja custom-made Converse t-särgid ja totebagid. Lisaks kingiti kõigile osalejatele Instagrami kontoga isikupärastatud Converse’ Chuck Taylor ketsid ning Hanna Martinson rääkis sotsiaalmeedia ajastul iseendaks jäämisest. 

Meil siin Hamletis on kahtlemata siiras rõõm, et ketsisündmused kodumaal kanda kinnitavad ning soovime Converse_X_ programmile ja selle saadikutele pikka ikka.

Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi Converse_X_ sai Eestis avalöögi