Gram-Of-Fun uus EP “Second Breakfast Remixed”

Soul-funk supergrupp Gram-Of-Fun andis vahetult enne suve algust välja oma esimese projekti: EP nimega „Second Breakfast”. Nüüd on EP-st valminud Remixed versioon, kuhu on käe külge pannud Vanilla Ace, Bisweed ja Firejosé.

 

Gram-Of-Fun on sõpruskond, mis arenes orgaaniliselt koos musitseerivaks ansambliks, kes jagab ühtset visiooni. Bändi esimene kontsert leidis aset Tallinn Music Weekil 2018.  Sellele järgnes edukas suvi mitmete festivalidega nagu nt. Sweet Spot, I Land Sound ja Juu Jääb. 2018 Sügisel andsid nad hoo sissemodernse souli “Jungle” kontserdile Rock Cafes.GOF tegi oma esimesed väljamaa esinemised 2019 septembris, kus nad funkisid Norden Festivalil Schleswigis ning legendaarses Mojo Jazz Cafe’s Hamburgis.

Ansambli mõned modernsemad mõjutajad on Disclosure, Gorillaz, Run the Jewels, JDilla, Tuxedo, Thundercat, Kaytranada, Ivan Dorn jne.

Bändi liikmed on Kristel Aaslaid (vokaal), Martin “Muudu” Kuut” (klahvid/vox), KostjaTõsbulevski (Bass/vox), Raul Ojamaa (Kitarr), Jaan Jaago (trummimasin), Dr.PhilGood (DJ/sämplid).

 

Gram-Of-Fun Instagramis
Gram-Of-Fun Facebookis

 

comments powered by Disqus