Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

Meie Facebookis suhteliselt hea variant endale võita H&M + P.E Nation kõhukott. Mine vaata üle.

H&M on tuntud üllatavate koostöökollektsioonide poolest. Juba ammu ei piirduta aastas vaid ühe üleilmselt tuntud disaineri kaasamisega, ühiseid kollektsioone võetakse ette ka väiksemate, ent mitte vähemoluliste tegijatega.

Kes suudaks unustada eelmisel aastal lansseeritud kollektsiooni Rootsi kultusbrändiga Eytys. Värskeim väljalase taoliste kollektsioonide reas loodi Austraaliast pärit athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation. Jutustasime kaubamärgi taga seisvate inspireerivate naistega, tõeliste Aussie energiapommidega  Pip Edwardsi ja Claire Tregoninguga.

 

Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

 

Millal ja miks sai P.E Nation loodud?

Pip Edwards: Tegemist oli nn “lamp läks põlema” hetkega. Kõik sai alguse sellest, et Claire märkas, kuidas mu initsiaalid moodustavad lühendi P.E (toim: inglise keeles kasutakse lühendit tähisena kehalisele kasvatusele). Vaid sellele infole tuginedes teadsime, milline meie bränd olema saab – mis on selle eetos, milline visuaalne väljendus ja tunnetus. Arvasime koheselt, et meie mõtetel võiks olla ka globaalset menu. Hoidsime südames tuttavlikkust ja nostalgiat ning lisasime selle sama esmase retromeeleolu oma mitmekülgsele spordi- ja tänavamoebrändile. P.E Nationi esmane mõte oli muuta ajahädas olevate aktiivsete naiste elu. Mõistsime, et kui me ise tunneme puudust mitme funktsiooniga rõivastest, siis kehtib see ka paljude teiste kohta. Sidusime selle idee suurepärase kvaliteediga toodetega ja tugeva brändi-identideediga ja meid saatis kujutlematu edu.

 

Milline näeb välja teie disainiprotsess – kuidas leiate tasakaalu toimivuse ja moe vahel?

Claire Tregoning: Igal aastal lubame endale ühe kontorivaba nädala, mille jooksul otsime inspiratsiooni ja paneme kokku loomingulise paketi – värvitoonid, mustrimõtted, tekstuurid, vormid ja muidugi ka lood. See kõik on aluseks mu visanditele. Otsime pidevalt uusi tehnoloogilisi võimalusi ja jätkusuutlikke materjale ning toome need moekust silmas pidades läbi värvi- ja tekstuurivalikute oma kollektsioonidesse. Oluline osa meie disainiprotsessist on ka vastupidavustestid – proovime rõivaste toimivust pidevalt parandada. Me ei tee kunagi kompromisse, mis jätaksid spordi teisele kohale ja laseksid ainult stiilil võita.

 

Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

 

Varsti on müügile saabumas teie koostöökollektsioon H&Miga, rääkige veidi sellest ka!

Pip Edwards: Soovisime luua ausa P.E Nationi tunnetusega kollektsiooni, mida iseloomustaks värske värvipalett ja mis oleks valmistatud ümbertöödeldud, orgaanilistest või muudest jätkusuutlikest materjalidest. Haarasime käiku P.E Nationi siluetid ja segasime neid uute disainiideedega, kaasates neoontoone ja ootamatuid lahendusi. Valikus on meie athleisure-müügihitid, T-särgid ja seelikud ning valik lisandeid, milleta P.E Nationi fänn hakkama ei saaks.

 

Pip rääkis kolletsioonist üldiselt. Claire, palun too välje mõned isiklikud lemmikud!

Claire Tregoning: Mulle meeldivad üle kõige plisseeseelik ja tuulepluus, eriti komplektina. Kõige lõbusam on vast üleni roosa trenni-outfit. Ka ujumisriided ja basseiniplätud on lemmikute seas. Mulle meeldib segada omavahel maskuliinseid ja naiselikke elemente ning tulemuseks on sageli tänavastiilis tomboy-look. Kõige erutavamaks asjaks selle kollektsiooni juures on aga hoopiski fakt, et tegemist on jätkusuutlike esemetega.

 

Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

 

Kuidas sulle tundub, miks P.E Nationi eetos üleilmselt inimestele nii hästi peale läheb?

Pip Edwards: Minu arvates on meie bränd ausa iseloomu ja tunnetusega. Kindlasti mängib kaasa ka meile nii omane esteetika. Brändi esemeid on hea tunne kanda ja need annavad enesekindlust – meie fännid saavad koheselt osaks sama moodi globaalselt mõtlevate naiste P.E Nationi tiimist, kes tahavad kõik head välja näha, end mõnusasti tunda, kes suudavad multi-task’ida ja oma kiire elu ülesandeid žonglööri kombel lahendada. Nad ei soovi mitte millestki ilma jääda. Meie moderne naine ei tunne piire ja ta potentsiaal on ületamatu. Miks mitte lasta tal särada ja oma energiat teistega jagada!

 

Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

 

Kindlasti on lugejate seas ka neid, kes pole P.E Nationist kordagi kuulnud. Mida te neile öelda tahate?

Pip Edwards ja Claire Tregoning: P.E NATION on suunatud modernsele naisele, kes saab kõigega hakkama ja naudib protsessi – tal on stiili ja enesekindlust. Ta positiivne energia hoiab teda pidevas liikumises, ta rühib edasi soovides pidevalt uusi asju õppida ja kogeda ning end pidevalt arendada. P.E NATION toetab brändi ümber kogunenud naiste kogukonda eneseleidmise teekonnal, asetab neile väljakutseid ning inspireerib neid nii füüsiliselt kui ka vaimselt. P.E Nation soovid mõjutada seda, kuidas nad elavad. Me oleme rohkem kui lihtsalt spordirõivastebränd. Pigem väljendubki meis elustiil, tõelise modernse naise meelelaad, mis julgustab uhkeldama aktiivsema eluga. Me soosime, et naised tunnustaksid oma individuaalsust jäädes samas osaks tiimist.

 

Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E NationIntervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation Intervjuu: H&M koostöö Austraalia athleisure-rõivaste suunanäitajaga P.E Nation

 

Kollektsioon ,,P.E NATION x H&M” koosneb spordi- ja ujumisrõivastest, aluspesust ja aksessuaaridest, mis loodi koos H&Mi disainitiimiga. Esemed jõuavad 5. märtsil müügile valitud H&Mi spordirõivaid müüvatesse kauplustesse ja e-poodi.