Bad Art oma stiilist: ma jään iseendaks, nii elus kui muusikas

Bad Art lükkas riimid ühte kappi pundiga Def Räädu palju koostööd teinud J.O.C -iga värske pala “Parim enne” peal, mille tausta autoriks 372KASPAR. Singlile valmis ka muusikavideo, mille eest vastutas Reino Kuber.

Artur on räpparina alati tundunud küps, selline, et teab, mis teeb ja mida elult soovib. Ent ka tema on olnud elus kohtades, kust on vaja välja kasvada ning edasi areneda. “Uus lugu räägib küpsusest, täiskasvanuks saamisest, minevikust, enda parimates aastates olemisest,” võtab autor loo sisu lühidalt kokku.

Träkil teeb kaasa ka vanameister J.O.C. Kooslus ei ole ootamatu ent mõjub sellegipoolest mõnusa üllatusena. “Alguses proovisin ise hooki, aga ei olnud see, mis ta olema peaks. Järgmiseks tekkis idee teha vanakooli tsoonikas kasutades [hookis] selleks Märt Sultsi. Ta oli nõus, kuid siis tuli eriolukord vahele ja meil polnud võimalik kohtuda. Jama majas meenus mulle J.O.C, kellega olen tahtnud koostööd teha juba väiksest saati ja miks mitte siis nüüd,” selgitas koostöö idee tekkimise lugu Bad Art.

“Parim enne” saundi ja vibe‘i ei saa kellegagi segamini ajada, sest see on badartilikult väga badartilik lugu. Tänapäeval on muusikuna väga raske oma joont ja stiili hoida. Väliseid mõjutusi on tohutus koguses, lisaks on lihtsasti kättesaadavad ka võimalused kõiki erinevaid asju proovida. Bad Artil tuleb endale kindlaks jäämine väga hästi välja, võibolla isegi kõige paremini kogu kodumaise räpiskene ulatuses. “Kas ma just teadlikult hoian seda kindlalt mingit stiili, ma ei tea. Ma jään iseendaks, nii elus kui muusikas,” on räpparile endale asi lihtsamast lihtsam.

Uus lugu “Parim enne” on väljas, loomulikult Royal Records. Täna YouTube’is ja juba üsna pea ka Spotifys.

 

 

Bad Art Instagramis: @badartestonia
Bad Art Facebookis: Bad Art

372KASPAR Instagramis: @372kaspar
372KASPAR Facebookis: 372KASPAR

Täägid: