Manna andis lõpuks välja oma debüütalbumi

Täna ilmus kodumaise räppari ja lauljatari Manna debüütalbum “MANNA”. Noore talendi esimese kauamängiva 11 loo hulgast leiab klassikalisemat hip-hopi, R’n’B-d kui ka sürreaalset techno-popi. Plaadi peal teevad teiste seas kaasa Meisterjaan, Reket, Kapa ja lausa 8 erinevat produtsenti, nende hulgas Markus Palo, Flammavelli ja vaikepaat.

Kauamängiv on järg räppari 2019. aasta suvel ilmunud EP-le, mis kandis nime “Album”. Lauljatar kommenteeris valminud albumit järgmiste sõnadega: ,,Selle albumi tegemine võttis minult kõik mu kehavedelikud ja ajurakud, aga tulemuseks on mulle väga isiklik kogumik lugusid ja suur samm edasi enda artistiteekonnal.”

17. juulil on võimalik kuulata debüütalbumi esmaettekannet Tallinnas ööklubis Uus Laine. Järgnevalt astub lauljatar üles ka 23. juulil festivalil Sõru Saund, seejärel ka Eesti Hip Hop Festivalil Elvas ning Intsikurmu festivalil. Ühtlasi esineb Manna augusti lõpus Tallinn Music Weekil plaadifirma Lagi üritustel.

Lauljatari tegemiste ja esinemistega saab kursis püsida Facebookis ja Instagramis. Debüütalbumit “MANNA” saab kuulata Spotifyst, Apple Musicust ja teistelt voogedastusplatvormidelt.

 

Täägid: