Tõeline ketsipea ootas Ülemiste keskuse ees terve öö

Laupäeval, 18. juulil kukkus Nike esinduskaupluses Ülemiste keskuses Air Jordan 1 High OG “Smoke Grey”. Toss ilmus maailmas nädalakesed varem ja jõudis eelmisel nädalal pisikese hilinemisega Eesti poodidesse. Nike esinduskauplus oli kodumaistest ainus, kes pani tossu müüki “kes ees, see mees” põhimõttel ilma ostuõiguse loosita, mis oleks limiteertud ketside puhul levinum tehnika.

Laupäeva hommikul oli keskuse ukse taha kogunenud mitmeid ketsihuvilisi. Limiteeritud paaride puhul on alati tahtjaid rohkem kui toote tiraaž lubab. Enne uste avamist kell 10.00 jagati järjekorras seisnud inimestele sedelid järjekorranumbrite ja olemasolevate suurustega. Kõik, kes olid huvitatud suurusest, mida enam ei jagunud, vabastati pikemast ootamisest.

Ürituse kõige kõvemad ketsipead oli vaieldamatult punt, kes keskuse ees ööbisid, et hommikul enne teisi korralikult platsis olla. Õnneks ei jäänud selline pingutus tasust ilma ning soovijad said endale tossu, mida olid ostma tulnud.

“Huvi ketside vastu enne laupäeva oli meie sotsiaalmeedias, poe telefonil ja isegi keskuse telefonil väga suur. Poodi helistati põhimõtteliselt iga 5 minuti tagant – mis kell/kuidas/kes jne,” kirjeldas “Smoke Grey” ilmumist Nike turundusosakond.

 

Tõeline ketsipea ootas Ülemiste keskuse ees terve öö

comments powered by Disqus