5MIINUST x HENDRIK SAL-SALLER uus muusikavideo “loodus ja hobused”

5MIINUST andis välja kesksuvise maasika fännidele – “loodus ja hobused”, kus lüürika poole pealt lööb kaasa vanameister Hendrik Sal-Saller. Muusikasse andis 5MIINUSE kõrval oma panuse veel Raul Ojamaa ja terviklikuks palaks produtseeris loo Ago Teppand.

Melanhoolne lugu räägib suvearmastusest, mis on nii kuum, et isegi palava suveilmaga ei taha voodist välja tulla ja taustaks käib telekas looduse saade.

Venelane selgitab, kuidas Sal-Saller sellesse looduspilti sattus: „Mõte Smilersiga midagi koos teha oli meil juba ammu ja mõlemapoolselt. Kui Kohver käis mu juures oma salmi lindistamas, siis ma palusin ta käest 30 sekki tualetis käimiseks ja kui tagasi tulin, siis oli ta jamminud loo peale Smilersi sõnu, mis täitsa sobisid kogu asjaga kokku. Uurisime pärast Sal-Salleri numbri ja kutsusime stuudiosse!“

 

5MIINUST Hendrik Sal-Saller loodus ja hobused 5MIINUST Hendrik Sal-Saller loodus ja hobused

 

Seksikas pala sai eepilise video VAAS Agency poolt. Lavastaja Philip Kaat: „Video sündis vägagi spontaanselt. VAASi kutsuti Viirelaiule puhkama samal ajal, kui ka miinused seal pesitsesid. VAASi dogma on alati olnud “wanna video?” – mõeldud-tehtud. Ühendasime jõud ja vägagi freestyle mõtteviisiga hakkasime salvestama. Tahtsime teha miskit, mis erineb 5MIINUSE eelmistest videotest, seega must-valge rustikaalne lähenemine kõnetas meid vägagi. Rändasime ajas tagasi ja võtsime üles meeste elud üksikul saarel, pärast tüli tõttu merehätta jäämist ja nende lunastust müstilise majakavahi kaudu.”

Kuula uut lugu “loodus ja hobused” Spotifys ja vaata videot all pool.

Fotod: Marleen Muhuste