Genka ja DEW8 esimene muusikavideo uuelt ühisalbumilt “Oleg”

Eesti räpi raudvara Genka ja andekas produtsent Dew8 on oma koostööprojekti raames ilmutanud esimese videosingli, mis kannab nime “Ma ei oska kaine peaga peol midagi teha”. Lugu on pärit meeste ühiselt, septembris ilmuvalt albumilt, mis kannab nime “Oleg”.

Video teeb omanäoliseks see, et tegemist on nii öelda “ühe võtte videoga” ehk video on montaaživaba. “Harjutasime näitlejatega kaks tundi enne video võtet ajastusi ehk, et millal keegi peab kaadrisse astuma ja kaadrist välja minema,” selgitab Genka. “Pärast tegime umbes 15 duublit enne kui tundus, et kõik sai nii nagu plaanitud ja kellelgi sassi ei läinud,” lisab räppar. Kogu asi filmiti üles Tartu ööklubis Maasikas ja seda kõike tiba enne seda, kui koroona puhangud Tartu öölokaalides lahti läksid.

“Eks loo pealkiri ütleb kõik ära, millest jutt,” ütleb Genka.”Me oleme eestlased ja leiame endeid tihti olukordades, kus me oleme kinni ja ainus võti on gin tonic või selle analoog. See on ilmselt meie geneetiline, geolokatsiooniline või repressiivse ajaloo tulem. Arvan, et paljud tunnevad sarnast tunnet nagu Oleg seal videos,” iseloomustab Genka videolugu.

Kui Genka tutvustust ei vaja, siis Dew8 on andekas biidimeister, produtsent, räppar ja ka videorežissöör, kes töötab koos peamiselt briti underground räpistaari Lee Scott’i kui ka teiste briti räpparitega, tootes neile nii muusikat kui videosid.”Dew8 on multitalent! Ta maalib, teeb riime, muusikat, videosid ja tema biidid on midagi, mida Eestis keegi teine ei tee,” iseloomustab Genka oma tandemikaaslast, pärisnimega Siim Parisood. Dew8 andis ka Genka plaadifirma Legendaarne Records alt välja kriitikute poolt kõrgelt hinnatud albumi “Keleti jaht” ning tootis Genka ja Põhjamaade Hirmu projektile 12EEK Monkeys mitmeid biite ning videosid.

Genka ja Dew8 astuvad esimest korda koos üle Eesti Hiphop Festivalil, 15. augustil Elvas.

Allikas: legendaarne.ee

Genka Instagramis.
DEW8 Instagramis.