Brooklyni räpiveteran Jeru The Damaja esineb EHHF-il

Eesti HipHop Festival 2021 toimub 12.–14. augustil ja tänavu juba 15. korda. Sünnipäevahõngulise festivali nimistusse on lisandunud veel mitmed nimed, seal hulgas ka Brooklyni räpiveteran Jeru the Damaja.

EHHF tähistab sünnipäeva lausa kolm päeva kestva programmiga, kust ei puudu nii tulevikutähed kui ka raudvara ning Brooklyni tänavatel alustanud Jeru on hiphopi tõeline klassik. Aastal 1992 Gang Starri albumil “Daily Operation” üles astunud mees on omas žanris jäänud prominentseks tänase päevani. Jeru debüütalbumit “The Sun Rises In The East” on nimetatud läbi aegade üheks parimaks hiphop albumiks. Kiidusõnu on pälvinud ka tema hilisemad katsetused trummi ja bassi produtsentidega.

Viimaste kodumaiste nimedena on EHHF-i programmi lisandunud A-Rühm, Azma, säm, Maxtract, Karmo ja Küberünnak, Rikošett, Marmormaze, Eutanasiyah, NKN, RV ja KLAUS, Kriipsu-Uku, Valevxll ja Jyrise.

Juba varasemalt hõigati välja Cledos (FI), 5MIINUST, Genka & DEW8, reket, Pitsa, Väike PD, villemdrillem, pluuto, KiROT, Põhjamaade Hirm, Bad Art, OKYM, Heleza, Clicherik & Mäx, SIP€LGA14, manna, Lukamon, Lil Till, kaw, margiiela, L6ke, marp$, Fanta Stika, TopsiJumal ja benakanister. Samuti tuleb EHHF-i sünnipäevaks kokku eriprojekt Ühendatud Inimesed 2.0 koosseisus Chalice, Tommyboy, Spoom, Krick, Ain Nuffin ja Typicalflow.

Järgides reegleid saad sa tulla EHHF2021 festivalile:

* Sul on COVID-19 vastu vaktsineerimispass;
* Oled läbi põdenud Covidi ja sul on läbipõdemise pass;
* Oled teinud Negatiivset PCR testi, mis ei ole vanem kui 72 tundi;
* Teed kohapeal kiirtesti (10-15 minutit), mille hind on 8€
* Tõendid saad luua patsiendiportaalis www.digilugu.ee

Hetkel on valitsus ja terviseamet seisukohal, et oma nakkusohtlikust tõestama ei pea alla 18a. vanused inimesed.

Festivali kiirtestimise punkt on avatud festivali sissepääsus:

12.08. NELJAPÄEV 16-23
13.08. REEDE 15-23
14.08  LAUPÄEV 11-23

Kindlasti salvesta tõend endale telefoni failide või piltide alla, et ei peaks kohapeal otsima hakkama.

Lisainfo ja piletid on saadaval Eesti HipHop Festivali kodulehel. Jälgi Eesti HipHop Festivali tegemisi ka Instagramis ja liitu sündmusega Facebookis.