#LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG “Pollen”

Jälle üks kõrge Air Jordan 1. Seekord kollast ja musta värvi. Miks Air Jordan 1 High OG “Pollen” on parem, kui kõik eelmised kõrged Jordan 1-d? Väga palju ilmselt ei olegi. Sellegipoolest on tegemist ühe armastatuma tossuga, millel ilus puhas värvi kombinatsioon. Uudiseks teeb tossu fakt, et see jõuab limiteeritud koguses Eestisse müügile.

Peamine erinevus paljude varasemate Air Jordan 1-dega on kvaliteetsed materjalid. Esimesest silmapilgust on näha, et ehkki tegemist ei ole mõne limiteeritud terava otsa collab tossuga, on Nike sellegipoolest pingutanud. Eriti kõnekas on fakt, et kollane värv on toodud sisse ka karbi kujundusse. Nike ei kiirusta tavaliste reliiside puhul tossukarpe muutma ja, et nad seda seekord teha otsustasid, tõestab, et sellesse tossu on pandud natuke rohkem. Teine oluline asi selle tossu puhul on see, et ehkki tegemist on väga nõutud tossuga, kiiguvad järelturu hinnad mõistlikkuse piires. See näitab, et ilmselt on tehtud tossu piisavas koguses, et kõik huvilised tossu kätte saaksid. Taaskord Nikele paar punkti karma kontole.

Kokkuvõttes on tegemist kvaliteetse tossuga, mis hea värvilahendusega ja läbimõeldult tehtud. Kui sa oled Air Jordan 1 kandja, on “Pollen” selle sügise must-have. Väike kogus Air Jordan 1 High OG “Pollen” tosse maandub Nike Ülemiste poodi reedel, 22. oktoobril. Hoia silmad lahti.

Fotod: Rainer Olbri
Talent: Reimo Morozov
Auto: 911turbo.speedyellow

 

#LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen"#LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen" #LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen" #LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen" #LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen" #LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen" #LÄBIKLAASI: Air Jordan 1 High OG "Pollen"