Miks Ämblikmees nii vihane on ehk PlayStation Showcase’i parimad pärlid

Värskelt leidis aset selline suurejooneline ülekanne nagu PlayStation Showcase, milel eesmärgiks näidata neid mänge, mis lähiajal (eelkõige selle aastanumbri sees) PS5 ja PS VR2 peale jõuavad. Vaatsime meiegi ning nüüd toome sinuni need kõige olulisemad pärlid. Sest kes muu?

Marvel’s Spider-Man 2

“Spider-Man 2” on järjekorras juba kolmas Ämblikmehe mäng (ärge pange tähele) ning sel korral on kontrollitavaid Ämblikmehi lausa kaks (äkki sellest ka nimi). Üks Ämblikmeestest on jõhkralt vihane, nad jahivad New Yorkis hiiglaslikku sisalikku ja samal ajal jahib teda ka üks suure kraega kütt. Kõik tundub väga tuus ja kui eelmiste osade põhjal hinnata, siis see seda ka on! Ilmub millalgi sel sügisel.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Kunagi ammu tegi Hideo Kojima PS2 jaoks sellise omapärase hiilimismängu nagu “Metal Gear Solid 3: Snake Eater”. Nüüd tehakse sellest uusversioon ja kuigi Kojima ise enam sellest osa ei võta, siis oli teos piisavalt hea ja piisavalt pöörane, et pisut erutatud olla. Võib-olla isegi rohkem. Sest seal oli üks bossivõitlus, kus sa said konsooli kella edasi keerata ja siis vastane suri vanadusse. Nagu, noh? Noh! Mäng jõuab meieni, uuh, kunagi.

Alan Wake II

Soomlased teevad väga häid mänge ja Remedy Entertainment on üks stuudiotest, kes neid teeb. Kunagi tegid nad sellise põneviku nagu “Alan Wake” ja see oli väga lahe. See oli lausa nii hea, et nad teevad teise osa ka. Sel korral on aga tegu juba ellujäämisõudusega, mis tähendab, et ma julgen seda mängida ainult valges. Ja võib-olla blastin Spotifyst mingit rõõmsat laulu kõrvale. Ilmub 17. oktoobril.

Uus konsool ja uued klapid!

Okei, võib-olla mitte päris uus konsool. Project Q on pihukonsool, mille eesmärgiks olla lisaekraan su kodus. Tahad potil “God of Wari” mängida? Nüüd on sul see võimalus. Remote Play kaudu striimitakse su PS5 mängud seadme 8tollisele ekraanile ja elu on lill. Ühtlasi saad kõrva panna uued bluetooth nööbid, mis näevad stiilsed välja!

Beat Saber PS VR2 peal!

Lõpuks ometi! Üks aegade parimaid VR-mänge jõudis ka PlayStation VR 2 peale. Ja kui sul oli see juba varem ostetud, siis sa ei pea seda uuesti tegema. Vist pead aknad lahti mängima või siis ootama jahedamaid ilmasid, sest muidu hakkab higi lahmama. Ja see on juba väljas, muide.

Resident Evil 4 Remake PS VR2 peal!

Ma hiljuti mängisin Resident Evil 4 uusversiooni läbi ja see oli fantastiline! Üheks põhjuseks asjaolu, et see polnudki nii õudne, kui ma kartsin. Aga virtuaalreaalsuses kehtivad teised reeglid ja ma võibolla ei julge. Samas, kelle süda kannatab, neil tasub oodata!

Showcase’il näidati ja tutvustati ka hästi palju muid asju, mida kõike ei jõuagi üles loetleda. Õnneks saad nimekirjaga tutvuda PlayStationi Blogi vahendusel või ise ülekande videole silma peale visates: